Webdorado Networks
Webdorado NetworksHomeInformatie
Webdorado Networks
Web HostingAdoptie ProgrammaBestellen / Registreren

 Geen klandizie meer mislopen
Wat zou het mooi zijn als u vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, voor al uw (toekomstige) cliënten bereikbaar zou zijn; een bijna onmogelijke opgave, zeker voor een beginnende ondernemer. Een goed alternatief is een goed doordachte web site, waarop uw (toekomstige) cliënten - ook buiten kantooruren - informatie kunnen opvragen, artikelen kunnen bestellen, gegevens kunnen raadplegen, en nog veel meer, zonder dat u of uw medewerkers daar nog voor aan te pas hoeven te komen.
 
Puur gemak met het Adoptie Programma van Webdorado Networks.
 Desillusie
Veel ondernemers zijn al gedesillusioneerd afgehaakt, doordat ze een verkeerde partner een concept hebben laten opstellen voor hun nieuwe web site. Begrijpelijk, want voor een leek is het erg moeilijk om het kaf van het koren te scheiden en er zitten jammer genoeg veel rotte appels aan de boom die Internet heet; wilt u echter dat zoiets u niet overkomt, laat u dan hier informeren over de mogelijkheden binnen het Adoptie Programma van Webdorado Networks.
 
 
 Nieuwe web site
Voor de ontwikkeling, uitwerking en het onderhoud van een web site heeft u een solide partner nodig, die al meerdere jaren ervaring heeft in de Internet-branche. Een partner, die zowel op het gebied van dynamische als statische web sites kan meepraten, en uiteraard het grafische aspect niet uit het oog verliest; voor al deze expertises kunt u terecht bij Webdorado Networks. Laat u hier over de mogelijkheden van ons Adoptie Programma informeren.
 
 Verouderde web site
Heeft u nog een zgn. eerste generatie web site, mist uw web site net dat beetje professionele "look 'n' feel" of heeft u gewoon genoeg van uw oude web site, dan kunt u uw web site ook laten onderbrengen in het Adoptie Programma van Webdorado Networks; ook indien uw web site niet eens door ons werd ontwikkeld. Laat u hier over deze mogelijkheid van ons Adoptie Programma informeren.
 
 Nieuwswaarde behouden
Indien de informatie op uw web site niet vaak genoeg wordt ververst, verliest deze haar nieuwswaarde en daarmee tevens de interesse van uw (toekomstige) cliënten. Echter het constant updaten van een web site is een arbeidsintensieve bezigheid, die al gauw vele uren per week in beslag kan nemen. Indien u uw web site in het Adoptie Programma van Webdorado Networks onderbrengt, neemt dat u veel zorgen en tijd uit handen voor slechts een klein, vast bedrag per maand; laat u er hier meer over informeren.
 
Voeg deze pagina toe aan uw favorietenWebdorado Networks
Webdorado Networks . Postbus 22.018 . 3003DA Rotterdam, ZH
Deze pagina bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal; Duplicatie is verboden zonder schriftelijke
toestemming vooraf; Copyright © 1996 - 2024 Webdorado Networks; Alle rechten voorbehouden.