Webdorado Networks
Webdorado NetworksHomeInformatie
Webdorado Networks
Web HostingAdoptie ProgrammaBestellen / Registreren
Main | Webdorado Networks | Correspondentie | Vragen en antwoorden | Algemene voorwaarden

 Lynx Software Developments
De in 1988 opgerichte software-ontwikkelaar Lynx Software Developments zette in 1996 haar eerste stappen op het gebied van Internet. Al vrij snel werd duidelijk dat deze projecten eigenlijk niet goed aansloten bij de hoofdactiviteiten binnen het bedrijf : de ontwikkeling en het onderhoud van software voor het M.K.B.. Er werd besloten om de gehele, uiterst succesvolle, Internet-tak te verzelfstandigen. Uit deze afsplitsing is niet lang daarna Webdorado Networks geboren.
 
 Nederland
Omdat de infrastructuur van het Internet binnen de Verenigde Staten beter ontwikkeld was dan in Nederland - het Internet was tenslotte ook daar ontstaan - bood Webdorado Networks haar web hosting activiteiten in de beginjaren van haar bestaan nog aan vanuit de Verenigde Staten. In de jaren die daarop volgden werden alle diensten eigenlijk geleidelijk aan verplaatst naar eigen land.
Momenteel - alweer vele jaren later - worden deze inmiddels allemaal aangeboden vanaf eigen servers in het DataBarn datacenter te Amsterdam.
 
 
 Diverse Internet-diensten
Webdorado Networks houdt zich bezig met een breed scala aan Internet-diensten. Hieronder volgt een beknopt overzicht van de diensten waarvoor u bij ons terecht kunt :
  • Web hosting pakketten : Webdorado Networks denkt goedkopere, maar desondanks meer dan volwaardige, alternatieven aan te kunnen bieden op de door andere bedrijven aangeboden pakketten.
  • Domeinnamen : Bij Webdorado Networks heeft u een ruime keuze uit diverse domeinnamen, waarvoor uiteraard evt. opstart-, administratie-, of verhuiskosten al bij de prijs zijn inbegrepen.
  • Adoptie Programma : Webdorado Networks heeft al vele jaren ervaring met alles wat met de ontwikkeling, implementatie, upgrading en het onderhoud van web sites te maken heeft, ongeacht of u een nieuwe web site wilt laten ontwikkelen of een oude web site nieuw leven in wilt laten blazen.
 Externe Intra- en Internet-projecten
Bent u begonnen aan een Intra- of Internet-project, maar ziet u door de bomen het bos niet meer of zit u zelfs al met uw handen in het haar, neem dan even vrijblijvend contact op met Webdorado Networks; onze systeem-, software- en web-designers, alsmede onze grafische vormgevers, zijn altijd bereid hun tanden in ieder nieuw project te zetten.
 
Voeg deze pagina toe aan uw favorietenWebdorado Networks
Webdorado Networks . Postbus 22.018 . 3003DA Rotterdam, ZH
Deze pagina bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal; Duplicatie is verboden zonder schriftelijke
toestemming vooraf; Copyright © 1996 - 2024 Webdorado Networks; Alle rechten voorbehouden.