Webdorado Networks
Webdorado NetworksHomeInformatie
Webdorado Networks
Web HostingAdoptie ProgrammaBestellen / Registreren
Main | Georgia | Maryland | Pennsylvania | Vergelijking | New Jersey | Domeinnamen

 Onze servers
Onze Web hosting pakketten worden gehost op betrouwbare, supersnelle, flexibele en uitermate stabiele (rack)servers van het merk Dell, die voorzien zijn van multi-core Intel Xeon processoren draaiend onder een aangepaste versie van het Red Hat Enterprise Linux Operating System en de nieuwste versie van het veelomprezen cPanel controle paneel.
 
 Ons netwerk
Het netwerk van Webdorado Networks is opgebouwd met redundancy en schaalbaarheid in gedachte. Dit is bewerkstelligd door het netwerk te spreiden over een drietal locaties, die onderling weer zijn verbonden d.m.v. een dark fiber ring, zodat tijdens een onverhoopte storing naar het netwerk er altijd een alternatieve route over blijft.
Gekozen is hierbij voor DataBarn als hoofdlocatie, en SARA en TeleCity2 als fall-out locaties.
 
Als onze Web hosting pakketten zijn voorzien van een handig Controle paneel, waarmee u d.m.v enkele muisklikken diverse opties zelf kunt configureren.

 
 
 Web hosting pakketten
Bent u op zoek naar een Web hosting pakket, dan kunt u bij ons een keuze maken uit maar liefst zestien zorgvuldig samengestelde pakketten, verdeeld over onze Georgia, Maryland en Pennsylvania servers. Mocht één van de pakketten op deze servers toch nog niet volledig bij uw wensen aansluiten, dan bieden wij u ook nog de mogelijkheid om een geheel eigen Web hosting pakket samen te stellen op onze New Jersey server.
 
 Vergelijking
Heeft u moeite om een keuze te maken uit de zestien pakketten op de Georgia, Maryland en Pennsylvania servers, dan kunt u hier een vergelijking op laten stellen tussen twee van deze Web hosting pakketten.
 
 Domeinnamen
Uiteraard is een Web hosting pakket niet compleet zonder domeinnaam. Bij Webdorado Networks kunt u wat dat betreft alle kanten op, want naast een Nederlandse domeinnaam (.nl extensie), bieden wij u tevens de keuze uit domeinnamen van verscheidene andere landen. meer
 
Voeg deze pagina toe aan uw favorietenWebdorado Networks
Webdorado Networks . Postbus 22.018 . 3003DA Rotterdam, ZH
Deze pagina bevat auteursrechtelijk beschermd materiaal; Duplicatie is verboden zonder schriftelijke
toestemming vooraf; Copyright © 1996 - 2024 Webdorado Networks; Alle rechten voorbehouden.